18 February 2012

Aku seorang novelis ...?


Morning. Morning. Morning. 
Daripada aku tengok cerita upin ipin kat Disney Channel ni kan, baik aku update blog. Haha.
Macam takde cerita lain je kan? Lagi syiok bace artikel wooo.
Biasalah.. Artikel kegemaranku di iluvislam.com

AKU SEORANG PENULIS NOVEL?
Wahhh, aku nak jadi seorang novelis?
Macam bermimpi ye dakk? Entahlah. 

Semenjak aku baca novel karya SURI RYANA kan, aku rasa teringin pulak nak jadi penulis novel. Yelaaa, kata-kata Kak Suri tuu memang LAYAN habis. Boleh bagi 100% BEST novel Suri Ryana nih. 

Tapi, nak jadi penulis novel ni, memang kene TIP-TOP dalam menulis karangan lah kan? Haha. 
Sikit demi sedikit aku cuba untuk menulis cerpen. Lama2 boleh hasilkan sebuah novel yang mempunyai 500++ muka surat! Haha ._____.
Whoahhhh, nanti semua orang beli dan baca novel aku. Pastu bila ada pameran buku, ada orang mintak tandatangan aku. Agak-agak berapa orang dapat signature aku nanti? Hemmmm. Lek lekk dulu Nik. HAHAHAHAHAHA.
BERANGAN di pagi hari. Tampar pipi sendiri supaya berdiri di alam yang nyata.
Ayat tak boleh blaa~ Haha :p

Kalau boleh nak ada satu rak buku yang penuh dengan novel je. Buku sekolah, buku catatan letak kat rak lain. Hujung minggu, just amik je novel yang kita nak baca tuh. Aihhh, bilik tidur aku macam llibrary pulak nanti sebab penuh dengan koleksi novel.
Kay, sekali lagi aku SYIOK SENDIRI :D

ByTheWay, perut aku dah buat persembahan nih. Macam-macam lagu ada. Rap, k-pop, balada, klasik. Daripada memekak je, baik aku pi makan dulu.
Kbai, salam :) 

3 comments:

aleen aiden said...

blogger skarang dah ramai yg keluarkan buku sendiri. kamu cubalah kalau berminat. hee

gardislolipop said...

Oh yeke? Menarik :) insyaAllah kalau ada masa. sekarang tengah fokus study..

Tomodachi said...

singgah sini :)
http://tomodachilavendra.blogspot.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...