31 October 2011

Selamat Tinggal Datin Normah


Selamat tengahari :)
Korang sihat?
So, form2 hari ni exam BI macam mana?
Susah ke?
Ok-Ok lah kan.. Tak da lah susah sangat..
Section B part II senang lah jugak..
Kenapa semua cakap susah? :))

GEO pun ok lah jugak walaupun Nik tertido dan tak habis jawab soalan lagi T_T
Nasib baik lah tersedar dan sempat jugak nak jawab..
Ngantuk kott.. Tak tau kenapa.. Hari ni rasa penat..

Hemmm berkaitan dengan tajuk kat atas.. Sebenarnya hari ni pengetua SMKBU bersara..
TAPI!!!!!!!!!!!!!

Form2 dengan Form4 terpaksa habiskan exam jugak..
Tak dapat turun ke dewan.. huarghhh..
Hari ni Nik langsung tak jumpa pengetua..
Baju apa yang dia pakai pun tak tau -,-
Tak sempat nak peluk dan cakap selamat tinggal pun..

haihhh.. Dugaan Dugaan.. 
Belum apa2 lagi Nik dah rindu Puan Normah..
Kali terakhir jumpa 2minggu lepas..
Dia masuk kelas, mengajar sekejap lepas tu Datin bercerita pasal zaman dulu2..
Best laa jugak  XD

Dari atas kiterang dapat dengar semua persembahan.. Datin bercakap pun dapat dengar..
Tapi Nik lagi focus pada exam paper je..
Tapi...
yang tak boleh concentrate bila persembahan nasyid.. Sape laa yang menyanyi kuat sangat..
hehehehe :D
tapi ada sorang budak tu, sedap la jugak suara dia ;p ;p ;p

2 comments:

Fieco said...

hey, good exm.
go go chaiyok! ^^,

gardislolipop said...

thank you.. tapi esok last exam.. yay! :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...